słuchaj dalej nie napisałeś oco ci chodzi .. czy auto jezdzi czy musisz je zrobić naprędce ..
bo jesli chodzi o tak smieszny przyrost mocy jaki chcesz uzyskac przez założenie wtrysku to niema sensu ..
juz fajniejsza opcja to podwójny poziomy gazniczek Webera model np. 45 DCOE .. uzyskasz spokojnie przy dobrym wystrojenie te 100pare KM i nie bedziesz sie babrał .. wiesz bo m10 jest silnikiem naprawde tuningowalnym ... z tym że też niezwykle drogim w tuningu .. a i tak zawsze wychodzi z tego pasztet bo nowe POLO z silnikiem 1,8 wciagnie cie na skrzyzowaniu ..
majac e30-tke z m10 mozna zrobic fajnego klasyka z fajnym wygladem pod maska majac te gazniczki z fajnymi nakładkami z filtrami .. no i poprawic jej osiagi, do poziomu dajmy na to 1,8 m40
Jakbys chciał coś wiecej sie dowiedziec nt tych gazniczków na zdaje sie ze pisałem juz na tym forum o nich ...
Ale wiem jedno .. znam troszke ten temat bo 2 razy do niego podchodziłem .. i powiem ci ogolnie że temat nie warty świeczki, lepiej kupic juz cos mocniejszego .. moze nie juz za tydzien, ale sobie pojezdzic i cos tam kombinowac na boku