Podobno jest to paliwo za gramanicy...
a tak jak piszesz ze ma 100 czegos tam to wielka przesada bo tak naprawde jest to 98 z masa uszlachtniaczy...
i nie oszukujmy sie w polsce nie ma dobrych paliw...
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
czas dopieszczania
!!!Tymon napisał(a):Ja od zawsze lałem Orlena 95 i czasem BP 98.
Dziś zalałem V-Powera 100 czy jakoś tak i jestem pod wielkim wrażeniem.
Motorek jakby ciszej zaczął pracować, :cen: podpowiada że autko idzie znacznie lepiej, więc chyba od tego momentu będę zawsze odwiedzał Shella
P.s. kolo na stacji powiedział mi że V-Power to nie jest Paliwo z PL... prawda to
Archaiczne M20 nie jest w stanie wykorzystać plusów tej benzyny.Paku napisał(a):moj ojciec w motocyklu zawsze leje ultimate'a mozecie wierzyć lub nie ale rura wydechowa robi sie jasniejsza i motocykl inaczej jezdzi a testował rózne paliwa
Ja ogólnie zbytnio nie przykuwam wiekszej uwagi do paliwa zawsze leje 95 z orlenu bo tam mam najbliżej i nie leje jakis v-powerow do starego silnika, do normalnego taczania się bo uważam że jest to bez sensu. Co innego jak silnik jest wyżyłowany bądz pałowany.
Tymon napisał(a):P.s. kolo na stacji powiedział mi że V-Power to nie jest Paliwo z PL... prawda to
maaaad napisał(a):Zwykły V-power jest rozlewany w PL, importowany jest za to V-power Racing.

maaaad napisał(a):Tymon napisał(a):P.s. kolo na stacji powiedział mi że V-Power to nie jest Paliwo z PL... prawda to
Zwykły V-power jest rozlewany w PL, importowany jest za to V-power Racing.

Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość