[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Katalizator (tłumik pierwszy) rozgrzany do czerwoności

Wszystko co jest związane z układem zasilania, instalacje LPG itp.

Post numer:#16  Postprzez Kosciu » 6 gru 2009, o 20:32

Pavelek87 jak Ci się nie śpieszy to poczekaj do jutra to dam Ci znać jak powinno być, bo dzisiaj już mi się do garażu nie chce schodzić. A co było przyczyną twoich wcześniejszych problemów? Bo mi moje m10 znowu nie chce się wkręcać w ciągu jazdy powyżej 5tys obrotów. :cry:
Kosciu

Post numer:#17  Postprzez Pavelek87 » 6 gru 2009, o 20:42

Kosciu, weś u mnie to normalnie ruski cyrk się porobił po tym jak złapał temperaturę :).. narazie chodzi dobrze.. nie kolebie go na boki jak wcześniej.. tyle że ogniem bucha przed katalizatorem i katalizator się do czerwoności grzeje.. Tak to się ładnie wkręca.. ale w jeździe mu mocy zbrakło.. więc nadal coś jest nie tak :)

A kiedy będziesz zaglądał do swego ?:) rano ? :P
Pavelek87

Post numer:#18  Postprzez Pavelek87 » 6 gru 2009, o 20:48

ach :) to ja troszkę wcześniej będę grzebał :P może sam dojdę :).. no ale i tak napisz mi :) dzięki za pomocną dłoń kolego :)
Pavelek87

Post numer:#19  Postprzez Escobar » 6 gru 2009, o 21:14

Bagor napisał(a):Zwracasz uwagę komuś, kto normalnie pyta, a komuś, kto odpowiada w grubiański sposób nie.
przeprosiłem nie wystarcza ? mam wysłac Ci kwiaty?
Bagor napisał(a):Jest to łamanie netykiety i zasad dobrego wychowania. Rozumiesz już?
zrozumiałem swój błąd wybaczysz mi kiedyś czy karzesz wychłostac?
Bagor napisał(a):Widzę, że nadal nie rozumiesz, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że się nie nadajesz.
no tak Ty dałbyś mi ostrzeżenie i słusznie przyjmę je z pokorą .
Zauważyłem że gdzie robi się zamęt spowodowany brakiem kultury ,w tym przypadku moim pojawia się strażnik BAGOR i łaje wszystkich za to że jeden grubianin z Grójca odezwał się po chamsku , choc nie do końca bo nikt do końca nie wie jakie literki mogłem wstawic w miejsce kropek . Z Twoich postów też wyłuskałem takie rodzynki :twisted: a jesteś dla mnie wzorem :cool2: Skoro kolega nie czuje się urażony i wszystko zostało wyjaśnione to po co rozwlekasz temat
Escobar
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#20  Postprzez Kosciu » 6 gru 2009, o 21:19

Jednak zeszłem do garażu ale ie wiedziałem jak Ci to wytłumaczyć to zrobiłem 2 fotki.
Tak to u mnie wygląda. :D

Obrazek Obrazek
Kosciu

Post numer:#21  Postprzez Pavelek87 » 6 gru 2009, o 21:24

Escobar, Spokojnie.. nie denerwuj się już.. nie ma sensu się sprzeczać ..

Odpuśćcie chłopaki

Kosciu, Dzięki kolego :) normalnie jestem bardzo miło zaskoczony.. Jestem Ci wdzięczny za te fotki.. Zaraz spojrzę i zobaczę co jest u mnie nie tak :)

[ Dodano: 06-12-2009, 20:31 ]
Kosciu, dobrze ci auto chodziło ?? bo masz całkiem inaczej podpięte niż u mnie :) jakoś dziwnie przewody Ci na pokrywie leżą :D ..
Pavelek87

Post numer:#22  Postprzez Kosciu » 6 gru 2009, o 21:37

Pavelek87 napisał(a):Kosciu, dobrze ci auto chodziło ?? bo masz całkiem inaczej podpięte niż u mnie :) jakoś dziwnie przewody Ci na pokrywie leżą :D ..

Przewody tak dałem do zdjęcia :) Silnik dobrze pali i chodzi tyle że mam problemy z tymi obrotami tak jak wcześniej pisałem.
Sprubój je podłączyć tak jak ja mam o zobacz co się będzie działo.
Kosciu

Post numer:#23  Postprzez Pavelek87 » 6 gru 2009, o 21:41

No innego wyboru nie mam :) Musze próbować wszystkiego.. Zobaczymy co powiedzą na ten temat jeszcze inni klubowicze :)..

A jak nie to wykorzystam technikę Escobar'a :)..

Dzięki Kosciu :lol:
Pavelek87

Post numer:#24  Postprzez Kosciu » 6 gru 2009, o 21:48

Ja to ustawiałem według tej techniki i tak mi wyszło mogłem się pomylić ale beta chodzi. :P
Kosciu

Post numer:#25  Postprzez Pavelek87 » 6 gru 2009, o 21:49

aha :) .. a za co kręciłeś kluczem ?:P
Pavelek87

Post numer:#26  Postprzez Kosciu » 6 gru 2009, o 22:05

Za wał. :D
Kosciu

Post numer:#27  Postprzez Pavelek87 » 7 gru 2009, o 00:33

Escobar, wiesz narazie nie grzebałem :) szczerze to nie miałem zbytnio czasu bo pierw panna wpadła do mnie a potem kumpel i się wieczór przedłużył.. no ale jutro jak wrócę z sądu to popatrzę z ta kolejnością świec na podstawie GMP.. Może tu właśnie jest pies pogrzebany.. Bo np u Kosciu są zupełnie inaczej świece podłączone niż u mnie
Pavelek87

Post numer:#28  Postprzez Escobar » 7 gru 2009, o 10:06

Z tego co pamiętam to właśnie tak to wyglądało na kopułce u mnie ,więc zdecydowanie tak.
Escobar
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#29  Postprzez Pavelek87 » 7 gru 2009, o 12:28

Escobar, o kurde.. a ja mam u siebie tak jak jest na rysunku na 1szej stronie.. o kurde.. wcześniej chodził na takim rozmieszczeniu.. Potem pójdę i zobaczę jak będzie się zachowywał jak tak przełożę Przewody WN u siebie

[ Dodano: 07-12-2009, 11:30 ]
o ktoś mi temat oczyścił :D jak miło
Pavelek87

Post numer:#30  Postprzez Escobar » 7 gru 2009, o 12:36

Pavelek87 napisał(a):o ktoś mi temat oczyścił :D jak miło
przepraszam raz jeszcze nie było to potrzebne ... wiesz zapomniał wół jak................ :D
Escobar
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Układ paliwowy & Spalanie