5 litrów chyba...Remek napisał(a):ile rezerwa ma?
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Remek napisał(a):na trasie 120-140 momentami 200, auto spala srednio 9l/100km.
silnik m20b20 + lpgbnd07 napisał(a):luzi napisał(a):mi pali tak 15-16l gazu,jeżdże po mieście i raczej nie ekonomicznie,musze nacieszyć się nowym autemsilnik m20b20 + lpg
i tak trzymaj bo jak silnik zamulisz to lipatylko pamietaj zeby raz na jakis czas robic troche km na pb, ja robie okolo 100 miesiecznie.
Właśnie w najbliższym czasie planuję trochę pobujać się na PB,pokusiłbym się nawet o wypięcie miksera lpg żeby zobaczyć jak chodzi na dolocie bez zwężki 
luzi napisał(a):bnd07 napisał(a):luzi napisał(a):mi pali tak 15-16l gazu,jeżdże po mieście i raczej nie ekonomicznie,musze nacieszyć się nowym autemsilnik m20b20 + lpg
i tak trzymaj bo jak silnik zamulisz to lipatylko pamietaj zeby raz na jakis czas robic troche km na pb, ja robie okolo 100 miesiecznie.
i to pisze ten który robi 100km za 22złWłaśnie w najbliższym czasie planuję trochę pobujać się na PB,pokusiłbym się nawet o wypięcie miksera lpg żeby zobaczyć jak chodzi na dolocie bez zwężki
zeby nie bylo ze m20b20 to takie paliwozerne jednostki 
Mikee85 napisał(a):Mam pytanie czy spalenie rzędu 14-15 LPG przy m40b16 na mieście to dużo?? Nie katuje auta kręce tak do 2500-3000 rpm na każdym biegu, dużo hamuje silnikiem. Doradzicie coś??
zygi1066 napisał(a):Mikee85 napisał(a):Mam pytanie czy spalenie rzędu 14-15 LPG przy m40b16 na mieście to dużo?? Nie katuje auta kręce tak do 2500-3000 rpm na każdym biegu, dużo hamuje silnikiem. Doradzicie coś??
mi to sie wydaje że raczej dużo... tyle to spala 2,0
bnd07 napisał(a):zygi1066 napisał(a):Mikee85 napisał(a):Mam pytanie czy spalenie rzędu 14-15 LPG przy m40b16 na mieście to dużo?? Nie katuje auta kręce tak do 2500-3000 rpm na każdym biegu, dużo hamuje silnikiem. Doradzicie coś??
mi to sie wydaje że raczej dużo... tyle to spala 2,0
i to jak mu nie zalujeszpolecam wizyte u gazownikow. a jak spalanie na pb Mikee???
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości