Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Robsy-M-Technic napisał(a):Na chlopski rozum- LPG do M20 NEVER!!!!
Dobrze gada, polać muMoje b20 pali po mieście ok. 12l przy spokojnej jeździe. Pozdro
. Oczywiscie mowie o spalaniu LPG, przy benzynce mozna odliczyc 1-2 litry.sarna1 napisał(a):hehe tak samo jak b20 - never
moje 325i jak i dlubane 327i pali po miescie do 17 z klima do 18 na trasie nie mniej niz 11. Wszystko w temacie. Oczywiscie mowie o spalaniu LPG, przy benzynce mozna odliczyc 1-2 litry.
iro-e30 napisał(a):sarna1 napisał(a):hehe tak samo jak b20 - never
moje 325i jak i dlubane 327i pali po miescie do 17 z klima do 18 na trasie nie mniej niz 11. Wszystko w temacie. Oczywiscie mowie o spalaniu LPG, przy benzynce mozna odliczyc 1-2 litry.
NO STARY ALE WYBACZ , B25 W LPG MA 125-135 KM, I PALI TOBIE 17-18 LTR/LPG,
PRZYKLADOWE B20, BEZ LPG MA OKOLO 130, I PALI 10-11 LTR/PB.
poprawka: never b20&b25 lpg, ..........m40 - oczywiscie ,jak najbardziej:P
- mimo ze truje trumienke gazem to i tak dostaje najlepsze rzeczy. A co do b20 - mialem ten silnik w coupe - sory ale juz m40 jest chyba lepszy....jedyne co za nim przemawia to dziwek bo nie ma ani osiagow ani nie jest ekonomiczny - 10 litrow to on pali ale chyba jak sie jezdzi jak wlasciciel Skody.
Zadne nawet najmocniejsze najsuperhiper zadbane m20b20 nie ma podjazdu nawet do bylejak zagazowanego b25
- A ze pali mi 18 - lekki nie jestem - klima tez swoje wciaga a i jezdze nie wolno 
sarna1 napisał(a):iro-e30 napisał(a):sarna1 napisał(a):hehe tak samo jak b20 - never
heheh moze mam i 66,42 konia - nie wiem nie mierzylem - wiem za to ze moja trumna obciazona 2 osobami i sprzetem do grania ma na gtech 10 sec do paczki a na Pb z gazikiem 9 i to mi w zupelnosci wystacza a za odlozone na paliwku pieniazki stac mnie na fajne wakacje i nowy zawias Bilsteina od inz Bienczyka z Warszawki- mimo ze truje trumienke gazem to i tak dostaje najlepsze rzeczy. A co do b20 - mialem ten silnik w coupe - sory ale juz m40 jest chyba lepszy....jedyne co za nim przemawia to dziwek bo nie ma ani osiagow ani nie jest ekonomiczny - 10 litrow to on pali ale chyba jak sie jezdzi jak wlasciciel Skody.
I wiem o czym pisze bo zjadlem wszystkie m20 i wszystkie nadwozia E30tekZadne nawet najmocniejsze najsuperhiper zadbane m20b20 nie ma podjazdu nawet do bylejak zagazowanego b25
- A ze pali mi 18 - lekki nie jestem - klima tez swoje wciaga a i jezdze nie wolno

ostrz lipa to przez zwezke wszystko
wrona napisał(a):sarna1 napisał(a):iro-e30 napisał(a):sarna1 napisał(a):hehe tak samo jak b20 - never
heheh moze mam i 66,42 konia - nie wiem nie mierzylem - wiem za to ze moja trumna obciazona 2 osobami i sprzetem do grania ma na gtech 10 sec do paczki a na Pb z gazikiem 9 i to mi w zupelnosci wystacza a za odlozone na paliwku pieniazki stac mnie na fajne wakacje i nowy zawias Bilsteina od inz Bienczyka z Warszawki- mimo ze truje trumienke gazem to i tak dostaje najlepsze rzeczy. A co do b20 - mialem ten silnik w coupe - sory ale juz m40 jest chyba lepszy....jedyne co za nim przemawia to dziwek bo nie ma ani osiagow ani nie jest ekonomiczny - 10 litrow to on pali ale chyba jak sie jezdzi jak wlasciciel Skody.
I wiem o czym pisze bo zjadlem wszystkie m20 i wszystkie nadwozia E30tekZadne nawet najmocniejsze najsuperhiper zadbane m20b20 nie ma podjazdu nawet do bylejak zagazowanego b25
a na lotnisku w borsku na slalomie dostaleś baty o mojego zagazowanego super ciezkiego kombi na walcach co sie nie mieszcą w e30 z m42 b18![]()
sarna pozdrawiam serdecznie
po prostu lepiej jezdzisz - ja moge dodac tylko od siebie ze mialem na pokladzie zone, grajki i pelno lecha
oraz nie wchodzi mi w biegu jedynka 
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości