co jest grane [ływak sie zawiesił czy co bo paliwo jest nie wyciekło nie ma dziury w baku???Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kolego jesli swieci rezerwa to znaczy ze juz jest na dole tak czyz nie tak?? a moze trzeba go poprostu reanimowac delikatnym wstrżasem???Prins napisał(a):pewnie ci sie plywak zawiesil dostal pewnie szoku bo duzo paliwa wlales podniosl sie i zostal juz na takiej wysokosci
pojezdzij troche moze opadnie na dol
zbiornik 65 L dwa pływaki lecz ten za kierowca uszkodzony wskazówka lezy cały czas dlatego teraz problem mam bo nie wiem kiedy naprawde na rezerwie jadeszalwi napisał(a):A zbiornik jaki kolega posiada? 55 czy 65l ? Chodzi mi o to czy z jednym pływakiem czy z dwoma i czy jak pokazuje rezerwe to świeci się bez względu na to czy wskazówka jest na dole czy u góry....
ale chyba juz to naprawiłem musze jeszcze pojezdzic i zobacze dokładnie czy sie bedzie swiecic jak zaleje wiecej paliwaPowrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość