Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Waski napisał(a): wątpię by coś ci pomogła zmiana reduktora to raczej przez zwężenie zastosuj blosa i powinno być po kłopocie
przyklad podal 1kw=1,36 koniZTJ napisał(a):Waski napisał(a): wątpię by coś ci pomogła zmiana reduktora to raczej przez zwężenie zastosuj blosa i powinno być po kłopocie
Jeśli auto raz jedzie dobrze, a raz źle to przyczyną jest na 99% właśnie reduktor. Poza tym Lord Lukasz, pisze, że ma reduktor ma do 140kW, więc nie wiem ocb z tymi 100kW o których piszesz.
hmto ja już nie wiem co możesz mieć nie tak czytałem gdzieś na necie ze rozwiercali i wstawiali wiekszej średnicy węże wszystkie od instalki oraz rozwiercali otwory zacytuje wypowiedz z innego forum(Lord Lukasz napisał(a):Instalka jest jeszcze na gwarancji, ma przejechane jakieś 8tyś km, filtr gazu jest wymieniony i instalka jest dobrze wyregulowana, w poprzednim aucie miałem identyczny reduktor po wymianie membran itp. więc praktycznie też był jak nowy i po założeniu blosa nic sie nie zmieniło i było to samo,
pojechał bym to punktu gwarancyjnego ale tam mi powiedzą pewnie że żle dobrany reduktor do silnika itp, tak więc musiał bym jechac tam gdzie była zakładana instalka a jest to 250km odemnie więc wole sobie kupić nowy reduktor
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość