Wymieniłem już czujnik hala, i sprawdziłem cewke- też to nic nie dało;] Mechanik mówił, że może to być też moduł zapłonowy, ale w silniku m40 go nie ma
MOże to być wina koputera?? Z góry dziękuje za pomocNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Wymieniłem już czujnik hala, i sprawdziłem cewke- też to nic nie dało;] Mechanik mówił, że może to być też moduł zapłonowy, ale w silniku m40 go nie ma
MOże to być wina koputera?? Z góry dziękuje za pomocmuranos napisał(a):a może zostały zamienione wtyczki czujnika halla z impulsatorem i dlatego zonk
ktos tak miał tutaj niedawno.
nie wiem jak w m40 ale w m20 da sie taki błąd popełnić.
sprawdż
powiedział jeszcze, że z kabla idzie prąd, ale stały...to może być wina tego impulsatora??? i włąśnie nie wiem, czy on w ogóle jest w tym silniku
Ale dzięki za rade 
matisik napisał(a):mimo to sprawdził bym palec, mój ojciec miał lekko pęknięty palec i czasami mu gasł. Chodził, chodził i zonk, nie chodzi. Następnego dnia znowu odpalał. Po prostu różnie bywaObejrzyj dokładnie wszystkie elementy układu zapłonowego, będziesz przynajmniej pewien co jest cacy
Ale sprawdze, jak znajde chwile...Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości