[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Gaśnie mi MOJE beEm

Wszystko co jest związane z układem zasilania, instalacje LPG itp.

Gaśnie mi MOJE beEm

Post numer:#1  Postprzez patol87 » 29 cze 2008, o 12:38

Witam wszystkich użytkowników forum. Tak sobie przeglądam różne tematy i jest w sumie coś w podobie do mojego problemu ale zapytam raz jeszcze. U mnie jest tak jade sobie jade wszystko spoko a nagle gaśnie auto i nic nie wskazuje na brak paliwa chociarz wskażnik paliwa jest dziwny bo nie wiem czy dziala kontrolka rezerwy w tym aucie bo sie nie swiecila jeszcze. Zawsze jak to sie robi zalewam go (jak już sie go dopchnie na stacje)
i nie chce odpalić za pierwszym razem jakby pompa nie pompowała paliwa. Co to może być HELP ME bo juz nie wiem o co biega.
patol87

Post numer:#2  Postprzez matisik » 29 cze 2008, o 15:32

jeżeli paliwo ci sie skończyło i zalałeś to nigdy nie odpalisz za 1 razem :duh: musisz chwile pokręcić, układ musi się odpowietrzyć. Jak będziesz jeździł tak bez paliwa to szybko ci padnie pompa paliwa. Jeżeli jej nie słyszysz to znaczy że jeszcze raczej nie jest do wymiany

[ Dodano: 29-06-2008, 15:34 ]
aj, oj... nie zauważyłem że masz TD! to masz wogole kaszane, ropniaki sie strasznie długo odpowietrzają, raczej staraj sie miec zupe w baku. Powinno się odpowietrzyć cały układ, ale nie wiem dokładnie jak to sie robi
matisik

Post numer:#3  Postprzez patol87 » 29 cze 2008, o 16:02

Dzieki stary ale w sumie to juz nie wiem co to moze byc jak nie pompa to co jest grane że nie odpala jak ma paliwo chyba że ten wzkażnik jest popsuty a orientujesz sie co moze byc przyczyna tego jak nie pompa dzieki za wszelka pomoc pozdro
patol87

Post numer:#4  Postprzez jackx-36 » 29 cze 2008, o 17:23

jackx-36
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Układ paliwowy & Spalanie