szarpanie na LPG . Bylem u mechanika i stwierdzil ze na 99.9 % wg niego winny jest uszkodzony przeplywomierz .gdy wystepuje "szarpniecie " ekonomizer wskazuje 0 a pozniej wraca na poprzedna pozycje . czy uwazacie ze to wina przepływki
i czy mozliwe jest zeby padla od LPG
Jestem zalamany ... mam auto od lipca i chcialem je doprowadzic do idealnego stanu . Zrobione bylo juz wszystko a teraz znow sie zepsulo. Ten mechnik stwierdzil ze mimo ewentualnej wymiany przepływki po pewnym czasie bedzie to samo bo jest na anty wybuchu zwezka i przez nia przeplywka swiruje.Poradzcie cos prosze ... potzrebuje samochod jak najszybciej sprawny .
... Drugie auto 318is 91 gazownika miesiąc szukałem-nie powiem założył instalację z kompem wszystko ok-niestety raz zatankowałem na stacji xxx-strzał i po przepływce-podobno bardzi delikatna w IS - h.. z tych wszystkich oszczędności. Dlatego teraz mam Is z niemiec 90r i jest to najlepszy silnik super osiągi w porównaniu do spalania i nigdy wiecej gazu-jaby nie robił w bmw na gazie nie zaoszczędzisz!!!!!!!!!!!