Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
mattim napisał(a):Chyba gra nie warta świeczki. O spasowaniu przodu zapomnij. Jeśli tylko doły zjedzone to najlepsza opcja odciąć pod listwą i dół z zamiennika dospawać no i dobrze zabezpieczyć.

wystarczyło podszlofować troszeczkę w tym miejscu gdzie jest położona mastyka i jest git. szpary równe wszystko łądnie się schodzi do pasa przedniego z maską ładnie się licuje. troszeczkę się go dopieści (przetłoczenia jednak trochę pozostawiają do życzenia szczególnie dzióbek na końcu błotnika przy lampie) i powinno być bdb. Dodam że założone są oba przednie błotniki L+P. Porządna konserwacja od wesnętrznej strony i podejrzewam że nie będą sprawiać najmniejszego problemu. Natomiast zdaję sobię sprawę że z zamiennikami to loteria , ja trafiłem akurat na ładne elementy z dobrej prasy
Pozdrawiam .Paczek napisał(a):Witam , jestem dziś po przymiarce zamienników Blic'a i o dziwo pasują i nie odstępują wcale dużo od oryginałuwystarczyło podszlofować troszeczkę w tym miejscu gdzie jest położona mastyka i jest git. szpary równe wszystko łądnie się schodzi do pasa przedniego z maską ładnie się licuje. troszeczkę się go dopieści (przetłoczenia jednak trochę pozostawiają do życzenia szczególnie dzióbek na końcu błotnika przy lampie) i powinno być bdb. Dodam że założone są oba przednie błotniki L+P. Porządna konserwacja od wesnętrznej strony i podejrzewam że nie będą sprawiać najmniejszego problemu. Natomiast zdaję sobię sprawę że z zamiennikami to loteria , ja trafiłem akurat na ładne elementy z dobrej prasy
Pozdrawiam .
BTW przecież zawsze można oddać element jak nie pasuje więc może jednak warto zaryzykować kupić i przymierzyć

Leon napisał(a):Od razu kreśl linię gdzie będziesz ciął ten błotnik - wierz mi, do niczego się to nie nadaje.
Wiotkie, źle spasowane, źle wytłoczone, ostre kanty itp.
Tylko nadaje się na wstawkę
Powrót do Blacharstwo & Tapicerstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości