Adrian napisał(a):Chyba u mnie też zagoszczą bo nie lubie ciąć ori tapicerki
cięcia żadnego nie ma, tylko zamiast fabrycznych plastików zakłądasz takie blaszko co są w komplecie bo różni się nieznacznie rozstaw otworów.
i jeszcze jeden mankament, nie wiem jak inne ale Hertze mają takie wychylenie membrany że przy ostrym uderzającym bassie uderzają w maskownice, sposoby są na to dwa - załozyć maskownice z kompletu i pociąć ori plastik
albo podłożyć coś pod spód żeby nieco rozepchnąć plastik, ale to opcja dla niemających skrzyni 
valdi80 napisał(a):Zaoszczędzi się na subie, który w cabrio jest wyzwaniem
sub w cabrio nigdy nie będzie tak grał jak w zamkniętej budzie, ale i tak będzie chyba lepszy niż cięcie drzwi i kombinowanie z kick bassami.
valdi80 napisał(a):Tył bym odpuścił również, nic nie wniesie
moim zdaniem się mylisz, odpuścić tzn co? wymontować ? bo jeśli zostawić jak jest to porażka, bo przyjdzie lepsze radio z przodu głośniki będą dawały rade a z tyłu seria będzie wydawała z siebie ostatnie tchnienie, moim zdaniem wypada załozyć jakieś lepsze głośniki nie tyle po to żeby poprawić efekt ale po to żeby stare go nie psuły.
valdi80 napisał(a):by system grał głośno i czysto- ważne w cabrio przy wyższej prędkości
szyby w dół i max 60kmh - to jest przyjemność w cabrio

valdi80 napisał(a):Sam osobiście najbardziej się obawiam wpływu suba na mechanizm el. składania dachu...
a co ma jedno z drugim? spadki napięcia czy co? bo chyba nie drgania?
///ESIU napisał(a):panowie zamówiłem taki zestaw
jednak chcesz robić dym na osiedlach

?? przecież to tylko dwie 16ki