Byłbym wdzięczny za dokładne wytłumaczenie co do czego ( jakiś schemat bądź rozpiske) gdyż od niedawna zaczynam zabawe z bmw - ciągle się ucze i w dodatku zaoszczędziłbym parę groszy nie latając do elektryka 
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Byłbym wdzięczny za dokładne wytłumaczenie co do czego ( jakiś schemat bądź rozpiske) gdyż od niedawna zaczynam zabawe z bmw - ciągle się ucze i w dodatku zaoszczędziłbym parę groszy nie latając do elektryka 
to by było tyle
Obszedłem ten regulator, głośniki póki co tylko prowizorycznie podłaczyłem, jutro kupie opaski termokurczliwe, ale mam problem bo jak bym nie podpinał tych kabelków co zostały, wedle przyjętych schematów to radio i tak nie diząła. Jedyne co to w pewnym momencie jak kliknąłem na wysuwanie płyty CD to tak jakby mechanizm chciał ja wysunąć, ale poza tym nic. Radio jest okej, bo sprawdząłem je jeszcze w drugim aucie i tam dizała bez problemu. Gdzie może tkwić problem? chyba ze coś źle podpinam te kabelki od zasilania? Bo głośniki są okej 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość