[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Jaki był fabryczny montaż radia w e30

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Jaki był fabryczny montaż radia w e30

Post numer:#1  Postprzez anthony » 23 cze 2008, o 10:07

Witam, mam pytanie jak w tytule.
W moim aucie ktoś usunął kostkę bmw i wstawił iso, ponadto we wnęce panuje niezły bałagan, dlatego chciałem spytać jak to powinno wszystko być zamontowane. Poprzedni właściciel auta dał mi do zamontowania ramkę z logiem bmw, ale ma ona głębokość ok. 4cm. Szczerze mówiąc interesuje mnie rozwiązanie jakie miałem w .. Cinquecento :) Czyli głęboka kieszeń ze złączem i po prostu wkładam radio, dociskam aby złapały styki w złączu i wszystko gra.
Czy da się to zrobić w e30 ? Czy będzie za mało miejsca i czy do radia Bavaria da się kupić taką kieszeń ?
pozdrawiam
anthony

Post numer:#2  Postprzez Vitek Słupsk » 23 cze 2008, o 10:15

ta ori kieszeń do radia BM dobrze ci przytrzyma każde radio, ja taką mam u siebie i jest lepsza niż inne jakieś kupowane z radiem lub do kupowane w sklepach z audio. nie zmieniaj go.
Vitek Słupsk

Post numer:#3  Postprzez anthony » 23 cze 2008, o 12:28

No ok, ale wtedy kabel z wtyczką trzeba samemu odłączać tak ?
anthony

Post numer:#4  Postprzez Adrian » 23 cze 2008, o 20:24

anthony napisał(a):No ok, ale wtedy kabel z wtyczką trzeba samemu odłączać tak ?

Tak. Jak dobrze zrozumiałem chodzi Ci po prostu o kieszeń na radio tak żeby całe radio można było zabrać ze sobą do domu. Taką kieszeń powinieneś dostać w sklepie z car audio z tym, że nie wiem jak będzie z samym gniazdem w tej kieszeni pod ori radio BMW. Wątpię żeby robili takie. Ale niech się wypowiedz ktoś kto już ten temat przerabiał.
Adrian
Magister

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Powrót do Car Audio & GPS