pawels5 napisał(a):Tak się składa, że zanim dostały te punkty, to grały dla czyjegoś ucha i stąd ta informacja. Po drugie, jak już kupować Alpine, to z serii CDA, a nie CDE. Miałem podobną Alpine i wyrzuciłem właśnie na rzecz DXZ389, które w tej kasie zagrało o wiele lepiej. Nie dajcie się otumanić modzie, że tylko Alpine. Nie wiem co można zarzucić temu clarkowi odnośnie jakości wykonania i wyglądu skoro pasuje jakby było ori BMW, w przeciwieństwie do choinkowej Alpine.
lukasz22r, miałeś tego Clariona i porównywałeś jakość wykonania do Alpine, jeśli tak, to napisz co Cie raziło w jakości wykonania.
Oba modele, clariona i alpine oglądałem w jednym sklepie, dla mnie te guziki i cały panel clariona wygląda jakby był zrobiony z o klasę niższych materiałów niż alpine. Denerwuje mnie srebrna gałka i przyciski
Takie moje subiektywne wrażenia. Czy alpine jest choinką? Raczej nie, ma swój styl od lat i tyle. Miałem w poprzednich samochodach te radia i po prostu się przyzwyczaiłem.
Jasne, że lepiej kupić coś z serii CDA. Tylko po co? Mówiliśmy o radiu + 13" w oryginalne miejsca, a nie o sprzęcie przerastającym wartość samochodu.