[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

POMOCY JAKIE RADIO !!!

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#16  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 11 lis 2007, o 19:41

M-Technic napisał(a):Ja osobiście preferuje Alpine, kenwood,Clarion ,pioneer znam sie na car audio i te firmy robiol kozak car audio polecan ze wzglendu na to iz w tych odbiornikach wszystki efekty są naturalne nie sztucznnie podbite jak np. sony ,jvs
Jak tak piszesz to pewnie jesteś fachowiec to i ok, ale sprawdzaj przed wysłaniem postu jak i co napisałeś bo w oczy aż szczypie :duh:
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#17  Postprzez czort e34 » 6 lut 2008, o 23:57

powiem tyle... sprawdzil sie w Maluchu, sprawadzil sie w escorcie i robi robote w e30 !!!!!! Clarion i kropka. tyle ze model jest stary, bez mp3
czort e34

Post numer:#18  Postprzez tigre0070 » 7 lut 2008, o 10:40

clarion ,alpine ,pioneer ,blaupunkt to są dobre radia .
Kenwood to dla mnie jakiś syf ,ani nie wygląda ładnie ,ani nic nie oferuje ciekawego (bez obrazy dla posiadaczy)

Najlepszą personalizację ustawień widziałem w alpine - tutaj żadne radio nie miało tylu opcji ustawień.

Mam jednego kenwooda na zbyciu jak ktos chce , model jeszcze bez mp3 , ale ma wszystkie pozostale funkcje.
tigre0070

Post numer:#19  Postprzez Majkel82 » 13 lip 2008, o 18:43

Odświezam bo potrzebuje rady, które radio lepiej wybrać:
ALPINE CD-E 9874 czy PIONEER DEH-4000UB.

Chodzi oto aby móc jak najlepiej kontrolować suba ale z tego co widzę oba mają wszystkie potrzebne funkcje. Na korzyść pionka przemawia gniazdo USB czyli przynajmniej nie trzeba by nagrywać w kółko płytek ale Alpine to alpine.
Co lepiej wziąć?? :cho:
Majkel82

Post numer:#20  Postprzez ardim » 13 lip 2008, o 19:49

W pioneerze beznadziejna jest ta joysticko-gałka, łatwiej chyba było by kręcić małą śrubką niż tym. Więc na Twoim miejscu celował bym w alpine, no i alipne to alpine, wiadomo.
ardim

Post numer:#21  Postprzez Majkel82 » 13 lip 2008, o 19:59

No w sumie to chyba masz racje, ze z tym joyem to jest słaby pomysł. Bo widziałem jak kumpel kręcił u siebie w aucie nim w to mu słabo szło. Sam nie sprawdzałem ale wyglądało jakby tej joy był troche przy mały. W komórkach też nie nawidzę jogów
Majkel82

Post numer:#22  Postprzez ardim » 13 lip 2008, o 20:18

Gała ma być intuicyjną częścią radia, be patrzenia łapiesz i krecisz, a tam to było by trudne. No i pioneer do dla mnie taki rasowy łupacz, z apliną jak masz dobre głośniki, plus tego suba to może naprawde dobrze grać.
ardim

Post numer:#23  Postprzez Krisss » 13 lip 2008, o 22:49

ja od zawsze stoje przy blaupunkcie. Bardzo dlugo miałem blaupunkta new york rdm 149 z cztero-kanałową końcówką mocy(dla kazdego glosnika miałem osobny equalizer)...teraz mam blaupunkta LONDON RDM 169. Radyjka z tej serii obsługuje sie intuicyjnie, mega duży czytelny wyświetlacz, bez zadnych udziwnień typu kolorowe mrygające diodki czy masa niepotrzebnych przycisków. A cena? ...za 200...250 zł z allegro można juz takie mieć. Wejście Aux wyjscie na wzmak 4-kanałowy, karta do radia... coz chciec wiecej??
Krisss

Post numer:#24  Postprzez ardim » 14 lip 2008, o 07:18

Krisss napisał(a):... coz chciec wiecej??

zdejmowany panel by się przydał.
ardim

Post numer:#25  Postprzez szewczu » 14 lip 2008, o 12:29

lepsza alpinka sam mam i jestem bradzo zadowolony i dobre sterowanie subem duzo funkcji jego sterowania wyczytasz dopiero w instrukcji obslugi
szewczu

Post numer:#26  Postprzez evil » 14 lip 2008, o 14:54

a Nakamichi? :cool2:
evil

Post numer:#27  Postprzez Majkel82 » 14 lip 2008, o 15:41

Ok, dobra chłopaki już zamówiłem alpinke.
evil, Nakamichi może kiedyś :P
Majkel82

Post numer:#28  Postprzez macmaster » 15 lip 2008, o 22:10

Obrazek
macmaster
Student

Moje BMW: brak
Nadwozie: Touring
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#29  Postprzez Majkel82 » 15 lip 2008, o 22:34

Jeśli zależy Ci na jak najlepszej jakości dźwięku to iDA-X200, ponieważ posiada przetwornik 24-bit'owy.
Majkel82

Post numer:#30  Postprzez macmaster » 15 lip 2008, o 22:50

jeszcze ida-x300 chodzi mi po głowie prawie jak ida-x200 tylko ze zielone podswietlanie i mniej wyjsc/wejsc na przedwzmacniacz ale 100ówa taniej
Obrazek
macmaster
Student

Moje BMW: brak
Nadwozie: Touring
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car Audio & GPS