montecarllo napisał(a):a mozna podlaczyc pod kabelek od gniazda zapalniczki??
Wszystko można
P.S. to jest ten sam co latarka w schowku
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
czyli jak np sa te wtyczki od cb pod zapalniczke i kable sie nei pala to i jak podlacze pod te kable od latarki to i nie beda sie palic kable:Dyoshi napisał(a):Wszystko można
montecarllo napisał(a):tylko ze przy stacyjce nie chce mi sie kombinowac:)
[ Dodano: 05-12-2007, 19:23 ]czyli jak np sa te wtyczki od cb pod zapalniczke i kable sie nei pala to i jak podlacze pod te kable od latarki to i nie beda sie palic kable:Dyoshi napisał(a):Wszystko można
tylko ze ja nie chce pod zapalniczkeKruczek napisał(a):kup sobie wtyk do zapalniczki i podłącz pod zapalniczkę.
w razie czego, można szybko przełożyć do innego auta, wpinasz tylko wtyk i po problemie.
ja zrobiłem ze starej ładowarki samochodowej
a w ktorym momecie ten pobor jest wiekszy??Cypisek napisał(a): Pobór prądu jak pisał yoshi jest spory, ale tylko chwilowo a nie przez cały czas. Najwyżej się bezpiecznik spali :wink:
montecarllo napisał(a):tylko ze ja nie chce pod zapalniczkeKruczek napisał(a):kup sobie wtyk do zapalniczki i podłącz pod zapalniczkę.
w razie czego, można szybko przełożyć do innego auta, wpinasz tylko wtyk i po problemie.
ja zrobiłem ze starej ładowarki samochodowej
[ Dodano: 05-12-2007, 20:10 ]a w ktorym momecie ten pobor jest wiekszy??Cypisek napisał(a): Pobór prądu jak pisał yoshi jest spory, ale tylko chwilowo a nie przez cały czas. Najwyżej się bezpiecznik spali :wink:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość