zamiast hertza wolałbym helixa chociaz jak chcesz 13cm to i tak juz sklania sie ku kaszance hehe
z tylu tez sa 13 niestety
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Fakt, wersja z panelami w drzwi to dobre rozwiązanie, tylko, skąd takie panele wykombinować, bo obawiam się, że nie jestem na tyle zdolny, żeby coś takiego samemu wyrzeźbić 
Mam 13 w oryginalnych miejscach, ale głośniki wysokotonowe w trójkątach przy lusterkach, tak już ktoś je zamonotował, nie miałem na to wpływu
Nie wiem czy mogę Ci polecić to rozwiązanie, nie wiem jak by to grało w połączaniu z mocniejszym radyjkiem, ale czuć i przy tym radiu, że któreś plastiki pukają, stukają, dzwonią, gdzieś w okolicy głośników.Dj Snake napisał(a):Nie narzekaj, ja mam radio ori bmw, tyle że z e36 bodajże, bmw reverse rds i do tego głośniki Hertza i gra całkiem całkiemFakt, wersja z panelami w drzwi to dobre rozwiązanie, tylko, skąd takie panele wykombinować, bo obawiam się, że nie jestem na tyle zdolny, żeby coś takiego samemu wyrzeźbić
Chce po prostu zebrać rady, dotyczące całego zestawu audio.
kamil7s napisał(a):Myślę że do 300zł
kamil7s napisał(a):Co masz na myśli mówiąc kupisz resztę?
kamil7s napisał(a):Przy kupnie zwracać uwagę na moc RMS czy na skuteczność w decybelach
Patrz lepiej na skuteczność
A najlepiej na charakterystykę częstotliwościową o ile da się znaleźć, im lepszy dół tym większa szansa, że będzie to grało jakoś bez subwoofera.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość