Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Paul napisał(a):skąd ciągnie powietrze nadmuch tylnej szyby?
marcin77 napisał(a):Powietrze z wnętrza pojazdu jest tamtędy wysysane do bagażnika i dzięki temu częściowo osusza tylna szybę,
Paul napisał(a):Wydaje mi się ze się mylisz a to dlatego że stamtąd leci ciepłe powietrze
i mialem CA to podpowiem. Zestawik moj gral pieknia slychac go bylo wewnatrz jak i troche na zewnatrz. Podstawa to drzwi. Dobrze wygluszone z dobrymi 16cm glosnikami. Subik jaki mialem to Powerbass S12-D oraz EM-Phasera w band passie. Oby dwa radzily sobie znakomicie z przeniknieciem do wnetrza auta. Oby dwa w ponad 300 RMS. Duzo lepszy efekt przenikania uzyskalem po wygluszeniu bagazniku, co zyskalo tez na jakosci. Ogolnie obudowa band-pass projektowana jest w szczegolnosci do sedanow i cabrio gdzie ten dzwiek ma gorsza droge do przebycia. Osobiscie polecam S-12 w klozecie okolo 28l
Lecz jeśli nie masz zbyt wiele pieniędze na zabawę z STP (ok 300zł) możesz spróbować i z dekarką. Znajomi twierdzą, że widać poprawę, osobiście nie mogę tego stwierdzić, nie odsłuchwiałem bagażnika z i bez dekarki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość