panowie, zuzyjcie ta energie na swoje auta a nie na udry miedzy soba, jest nas malo a zrecie sie co nie miara

heh. wiec niezly bas bez subwoofera? przychodza mi do glowy 3 rozwiazania, fabryczne miejsca na wysokiej jakosci glosnikach, z przodu 13cm woofery, wysokotonowki na wysokosci twarzy sluchaczy (powiedzmy oryginalne miejsca montazowe lub przednie slupki), z tylu jakies glosniki, nie wiem ile cm podchodzi do sedana czy coupe, cos by sie dobralo, lub jak ktos wczesniej pisal panele drzwiowe to rozwiazanie wedlug mnie jest marne bo kaleczy auto. jest jeszcze trzecie rozwiazanie: nalezy stworzyc obudowe pod tylna polke, mialo by to krztalt plaski, pojemnosc okolo 20 litrow moze wiecej, montowane by to bylo rzecz jasna od strony bagaznika, pracowaly by w tej obudowie midwoofery dobrej klasy, czy byl by to basreflex to zalezy juz od zastosowanych glosnikow... itp
musisz sie okreslic czy: chcesz ciachac samochod? czy ma byc oryginal
[ Dodano: 15-02-2008, 20:24 ]http://www.allegro.pl/item308819326_vis ... _21cm.html zbuduj na tym subwoofer, nie jednemu szpachla z wozu odpadnie jak zapuscisz na tym muzyke