Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Piotrw85 napisał(a):Osobiście mam taką skrzynie zamkniętą blaupunkta plus wzmacniacz carpowera i w mojej e30 coupe gra naprawdę ładnie.
Jeśli będziesz potrzebował mogę Ci zmierzyć wymiary skrzyni.
Pozdrawiam
patrykg napisał(a):te skrzynie NIE grają.... kupcie coś bardziej konkretnego a nie najtańszy chłam z alledrogo...
patrykg napisał(a):te skrzynie NIE grają.... kupcie coś bardziej konkretnego a nie najtańszy chłam z alledrogo...
Oczy_kobry napisał(a):zależy na co kto liczy tak jak kolega wyżej kupil zestaw masujący dla innego moze to byc zestaw ogluszający ... Jeżeli zależy ci na jakiej kolwiek jakości nie włożysz tego jeżeli tylko chodzi o to by bylo łubu dubu to nie ma co gadać , głośnik mało polecany
Nie wątpie, że się sprawdza (wprawdzie nie słyszałem ale nie mam podstaw żeby wątpić) ale jeśli miałbym kupić taniego no-name to wolałbym niewiele droższego Blaupunkta...

Wojtek-E30 napisał(a):Dajcie se spokuj z tymi papierowymi głośniczkami, za nieduże pieniążki mega głośniki - tylko trza by miec do nich mocny wzmak a nie popierdówkę :
http://www.allegro.pl/item504091294_mtx ... asiki.html
![]()
![]()
Kolejny badziew w stylu no-name... A już najbardziej bawi mnie napis: MADE IN USA Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość