[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

co sądzicie o Fulda Kristal Suprema 195/60/15

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

co sądzicie o Fulda Kristal Suprema 195/60/15

Post numer:#1  Postprzez mcken » 13 lis 2007, o 17:41

bo moge przygatnąć takie prawie że za darmo
mcken

Post numer:#2  Postprzez miki » 13 lis 2007, o 17:42

jak maja bieznik ok, nie sa kwadratowe, nieuszkodzone to sie niezastanawiaj i bierz a jak Ci sie nie przydadza to sprzedasz lub zamienisz teraz sezon na zimoweczki
miki

Post numer:#3  Postprzez mcken » 13 lis 2007, o 17:45

miki napisał(a):jak maja bieznik ok, nie sa kwadratowe, nieuszkodzone to sie niezastanawiaj i bierz a jak Ci sie nie przydadza to sprzedasz lub zamienisz teraz sezon na zimoweczki

7mm bieżnika stan igiełka
mcken

Post numer:#4  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 13 lis 2007, o 20:43

mcken napisał(a):7mm bieżnika stan igiełka
chłopie nad czym się zastanawiasz
na takim rozmiarze jeźdze teraz zimą na ory bbs 15 i mam 2 komplet alu 15 i taki sam rozmiar, miałem obniżona też nic nie obcierało, przekłamanie licznika było niewielkie i mieści się w tolerancji, delikatnie zaniżały prędkość. Nic tylko brać, i to jak najszybciej dopóki ktoś nie będzie szybszy.
Tu masz zdjęcia na oponach w tym rozmiarze http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=1157
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#5  Postprzez mcken » 13 lis 2007, o 21:45

ANDRZEJ-BIELAK napisał(a):
mcken napisał(a):7mm bieżnika stan igiełka
chłopie nad czym się zastanawiasz
na takim rozmiarze jeźdze teraz zimą na ory bbs 15 i mam 2 komplet alu 15 i taki sam rozmiar, miałem obniżona też nic nie obcierało, przekłamanie licznika było niewielkie i mieści się w tolerancji, delikatnie zaniżały prędkość. Nic tylko brać, i to jak najszybciej dopóki ktoś nie będzie szybszy.
Tu masz zdjęcia na oponach w tym rozmiarze http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=1157

biorę są dla mnie odłożone. tyko lipa bo felunku pod to brakuje
mcken

Powrót do Felunek & Opony