fajnie tak trafic nie ? Jak tam kolego felgi poszly osobno czy z autem sprzedales ?Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
, chetnie zobacze jak teraz wygladaja

cwiko napisał(a):Witam Witam
dawno odwiedzalem to forum wiec wybaczcie ze nie odpisalem wczesniej...
Za same felgi wziąłem 1500 zł, sprzdalem je razem z samochodem... kolega kupil samochod tylko dla tych felg![]()
1500 zł mysle ze to byla dobra cena patrzac na to ze nie byly one w najleprzym stanie...
Jesli kupiec Mojego autka peczyta ten post to prosze wystaw fotke co i jak z nimi zrobilem, chetnie zobacze jak teraz wygladaja
![]()
pozdrawiam
Pawel735 napisał(a):.Młode z Was jeszcze chłopaki, mało widzieliście pewnie dlatego rajcuje Was byle RS.
Menel napisał(a):Pawel735 napisał(a):.Młode z Was jeszcze chłopaki, mało widzieliście pewnie dlatego rajcuje Was byle RS.
to Ty chyba jeszcze mlody jestes albo tniesz tu glupa ze niby zadna rewelka za 15" RSy z roztawem 4x100. Wystarczy przeprowadzic prosta renowacje z prostowaniem i polerka rantow zamykajac sie w 300zl lacznie z galwanizacja srubek a komplet spokojnie sie sprzedaje na ebayu niemieckim za 2500-3000pln. Ale co ja Ci bede tu pisal znajac twoje poprzednie graty sprzedawane na allegro.
ile taka usługa kosztuje????? Jak jest z trwałością powłoki galwanizacyjnej?????Menel napisał(a):lacznie z galwanizacja srubek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość