Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Maarian napisał(a):A moze ci opona trze o amortyzarot? Ja mialem takli problem , przy duzych skretach wewnetrzna strona opony obcierala o amory. Zalozylem dystanse i jest ok. Fakt ze felgi mam nie wiadomo od czego i dlatego byl problem. Opony 195/55/15
booogus napisał(a):
Kupiłem sobie zimówki 195/65/15... po założeniu nowych zacząłem odczuwać dziwne obcieranie pod nadkolami przy mocnym skręcie... nie mogę ostro skręcać bo mnie ten dźwięk przeraza

booogus napisał(a):a czy taka operacja założenia tych gum jest do zrobienia samemu nie mając dostępu do kanału lub najazdu? Nie jestem mocny ani cierpliwy w tej dziedzinie... ewentualnie czy moze być kosztowna taka operacja u mechanika?
Niewiarygodny ale na żadnym forum nie dostałem nigdy tak szybko i tak wielu odpowiedzi, to bardzo cieszy i zachęca do obserwowania prawie non stop i brania udziału w dyskusjach:)
pozdrawiam
. Mam cztery takie gumy i mogę Ci je wysłac za rownowartosc wysylki i dobrego piwka :wink: .Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości