Poszukuje możliwie jak najlżejszej felgi do e30, 4x100 7-7,5x16, interesują mnie tylko używki, cena za wszystkie max 1600zł.
Może ktoś przerabiał ten temat i jest w stanie coś zaproponować ? Jakich felg szukać?
Generalnie interesują mnie wszystkie felgi oprócz chińszczyzny z allegro, mogą być w kiepskim stanie wizualnym - bo i tak będę je w razie potrzeby odnawiał i malował na czarny mat, wygląd też mnie specjalnie nie interesuje w tym przypadku felga ma jeździć a nie wyglądać
ADVAN RG podoba mi się ta felga, ale nie sądzę że uda mi się takie znaleźć za 1600 zł.
Te advan ysuper wygaldaja maja tak iwyscigowy/sportowy wzor w sam raz do e30 ktory sluzy do tego do czego zostala zbudowana a nie do lansu z naciagnietymi kondonami
Jaki mogą mieć wpływ na zachowanie samochodu? Niewielki. Jeżeli służyć mają tylko dopasowaniu felg o głębszym ET to nie będą miały żadnego wpływu. A jeżeli chodzi o poszerzenie rozstawu kół w stosunku do standardowego, to mogą trochę pogorszyć prowadzenie na wprost.
A wracając do tematu - dlaczego aż tak bardzo CI zależy na lekkich felgach? I jak bardzo lekkie mają być?