Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Rapid130 napisał(a):195/50R15
Prawdopodobnie kupię 195/60/15. Myślałem, że uda sie coś tanio kupić a tu nici. To jest prawie 50 zł na oponie więcej, dla mnie to akurat duża różnica.

Rapid130 napisał(a):Jeszcze mógłbym zrobić patent: kupić tylko dwie 195/50/15 i założyć na przód, a te z przodu co są przerzucić na tył. Miałbym wtedy z tyłu większe i może by nie było źle
Rapid130 napisał(a):Prawdopodobnie kupię 195/60/15. Myślałem, że uda sie coś tanio kupić a tu nici. To jest prawie 50 zł na oponie więcej, dla mnie to akurat duża różnica.
mam obecnie założone 205/50/16 z rantem ochronnym, wcale nie jest balon, wygląda całkiem nieźle, w koleinach dają radę a przekłamanie prędkości mieści się w tolerancjiDavMc napisał(a):podepnę się pod temat, jakie oponki
do felgi 16/9 cali? chodzi mi o to żeby nie były naciągnięte jak 215/40/16
i żeby ładnie to wyglądało z rantem ochronnym takie kwadraciaki ale nie balony?
Antoś przeczytaj jeszcze raz, napisałem że wygląda całkiem nieźle a nie ładnie to raz, ale skoro tak piszesz to MOIM zdaniem wygląda nawet pięknie przy 205/50/16Antonio napisał(a):ANDRZEJ-BIELAK napisał/a:
mam obecnie założone 205/50/16 z rantem ochronnym, wcale nie jest balon, wygląda całkiem nieźle, w koleinach dają radę a przekłamanie prędkości mieści się w tolerancji
Ladnie, to wyglada 225/40/16 na takiej feldze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości