Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
wrona napisał(a):jacek jak ci pan p[olicjant bedzie chcial zabrac dowod to sie go zapytaj na jakiej podstawie?? przepisy unijne (a teraz te sa wazniejsze niz krajowe) wyraznie mowia o tym ze felga nie moze wystawac poza obrys auta. i zarowno przy 10 calach et 20 jak przy 9 calach et 15 a nawet 8,5 cala et 6 felga nie wystaje poza lusterko ktore przeciez w powietrzu nie wisi wiec zalicza sie do obrysu auta
a co do opon to 215/40/16
spiro napisał(a):Dzięki za standardową odpowiedź "poczytaj trochę forum bo było o tym" tak się kończy większość wątków prawie na każdym forum. I tak jak Tobie nie chce się czytać tego co ja napisałem, tak mi się nie chce szukać o tym w wątkach nie na temat, bo czasami jest to szukanie igły w stogu siana, bo ktoś akurat zszedł z głównego tematu i akurat o tym wspomniał lub coś w tym stylu.
Skoro potrzeba dystansu to kolejne pytanie chyba oczywiste: jakich?? Tylko niech się wypowie ktoś kto ma grube lagi i jeździ na borbetach 9J.
Pozdro
Menel napisał(a):dystans z przodu musi byc jak jest gruba laga bo obciera rant felgi o lage.
ANDRZEJ-BIELAK napisał(a):To po jakiego groma wspomniane w temacie dystanseMenel napisał(a):et15:
:
: Chodzi tylko wygląd, kółka będą ładnie odstawały
:
:
:
wiem że Darek ma bez dystansów. Ską wiesz że ma et15 jak ona sam nie wie ile ma??????? Mówił że sprawdzi. No igit jak pasuje, ale pasowałeś z dystansem, czy bezandrzej -darek z tego m10 ma Borbety takie jak ja tyle ze et15 i on tez nie ma dystansow,wspominales wczesniej zebym pasowal swoje to dzis to zrobilem z 17mm dystansami efekt zajebioza szkoda ze aparatu w pracy nie mialem idealnie pasuja nawet do takiej gleby jak ja mam i dowodu nie zabiora bo jest na styk z rantami blotnika:cool2: