czapka_e30 napisał(a):właśnie wróciłem z garażu pomalowałem felgi na niebieski smerfowy ładny kolor
Więc po co zakładałeś ten temat skoro i tak polakierowałeś na taki jaki chciałeś od samego początku ?
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
czapka_e30 napisał(a):właśnie wróciłem z garażu pomalowałem felgi na niebieski smerfowy ładny kolor
Pietrek napisał(a):czapka_e30 napisał(a):właśnie wróciłem z garażu pomalowałem felgi na niebieski smerfowy ładny kolor
Więc po co zakładałeś ten temat skoro i tak polakierowałeś na taki jaki chciałeś od samego początku ?
Podrzuć zdjęcia jak to wyglądadavidx_net napisał(a):Pietrek napisał(a):czapka_e30 napisał(a):właśnie wróciłem z garażu pomalowałem felgi na niebieski smerfowy ładny kolor
Bo chciał się z nami podroczyćPodrzuć zdjęcia jak to wygląda
a wiadomo że i tak zrobiłbym po swojemu
w tamtym roku po wizycie w rothenburgu na cult style strasznie mi wpadły w oko felgi w takich kolorach
a czy dla kogoś jest to pedalskie to wisi mi to
po założeniu felg na e30 codziennie od paru osób słyszę że zajebiście to wygląda wiec chyba nie jest źle
z tyłu Barumy nie chciały się napompować wulkanizator się namęczył 
faraon20 napisał(a):No i brakuje gleby niestety. Jak dla mnie kicha, ale to tylko moja opinia, jak się Tobie podoba to ok.
,a przód szukam sprężynek -75 , -80 bo teraz jest -60 wtedy myślę będzie ok 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość