[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Co to za felgi?

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

Re: Co to za felgi?

Post numer:#16  Postprzez Stammek » 28 lut 2014, o 13:49

Obrazek
Stammek
Doktor

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: vwt4
Nadwozie: Touring

Post numer:#17  Postprzez gumis88 » 28 lut 2014, o 17:44

No właśnie nie byłem do końca przekonany czy to RSy, jakieś wąskie mi się wydają :P więc chyba faktycznie są 7,5 szerokie
gumis88

Post numer:#18  Postprzez Paul » 28 lut 2014, o 18:05

Na moje to oryginał a nie Dare bo z tego co kiedyś zaobserwowałem Dare ma inny układ śrubek, w oryginałach śrubki są równo z ramionami ustawione a w dare byle jak, pewnie w ich liczbie też jest różnica ale nie chce mi się tego policzyć :)
dotychczas nie widziałem żeby było inaczej ale jeżeli są jakies dare które mają równo śrubki albo sa oryginały które nie mają to niech mnie ktoś uświadomi ;)

Obrazek

Tu łądnie widać że są równo i pod spodem masz różne modele RSa - różniły się rozstawem śrub i wymiarami, a za wąskie nie mogą byś bo to przecież skręcana felga i równie dobrze można tam założyć jeszcze mniejszy rant i bęben ;)
Paul
Profesor

Moje BMW: 320i
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B20

Post numer:#19  Postprzez gumis88 » 1 mar 2014, o 10:33

Ori RSy 16 mają 30 śrubek, darki mają 20 kilka i to różnie rozmieszczonych więc Darki to na pewno nie są. Dzięki Wam w każdym razie za pomoc, przekonałem się że to jednak RSy :D
gumis88

Poprzednia strona

Powrót do Felunek & Opony