witam. panowie przymierzam sie do kupna bbs od BMW e38 8Jx16H2 ET 23. rozstaw 5x120... teraz takie pyt. zmiesci mi sie to kolo ? czy dac dystans, jak wyglada rzezba przy tym kole zeby bylo ladnie i jaka opona?
Błażej0909, więc to pewnie Twój ziomek, a tak swoja drogą to zdaje sie na 2gi dzien swiat bozego narodzenia tak wieczorem jechałem do Michałowa, że dojechałem gdzieś a tu miejscowosc Narew, szybki telefon i zawracać trzeba było temu w koncu kupilem nawigację
sory za cisze z mojej str. ale nie bylo mnie na forum 2 dni.. no tak o ten felunek chodzi.. a Błażej to moj dobry ziomek;p hehe to ja powidzialem mu zeby kupil e30 bo bardzo chcial miec calibre;p hehe. no a co do felg jaka opona zeby ladnie wygladalo?
[ Dodano: 06-04-2011, 23:28 ] a co do przejscia z rozstawu 5x120- 4x100 jaka opcje polecacie...? spawac otwory na szpilke czy dystans zmieniajacy rozstaw?
Post numer:#9przez Blazej0909 » 8 kwi 2011, o 12:04
Ty Grzesiu tu nie bajeruj i lepiej się przyznaj kto Cię na e30 nawrócił:D Co do tematu to zapytaj Paka jest zarejestrowany na forum i on jeździł na dystansach zmieniających rozstaw. pozdrawiam