[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wielki przeciwnik e36 .. chce kupić najgorosze e36 :D

Wszystkie sprawy związane z mechaniką

Post numer:#31  Postprzez miki » 21 maja 2009, o 21:45

Filip napisał(a):adriane30 napisał/a:
czego nie można powiedzieć o gównianym blaszaku typu Fiat czy felicja

a miales kiedys felicje?

no właśnie??

adriane30 napisał(a):e miałem nigdy felicji, ale czesto zdarzało mi sie naprawiac ten pojazd.

sorry ale chyba masz stycznosc ze starymi firmowymi autami przdstawicieli handlowych, bo mam w rodzine taki wymalazek i pomijajac fakt że to faktycznie puszka to zlego slowa nie mozna powiedziec, wszytsko zalezy od podejscia i nastawienia do tego do czego autpo ma sluzyc...
miki

Post numer:#32  Postprzez Filip » 23 maja 2009, o 23:39

miki napisał(a):
Filip napisał(a):adriane30 napisał/a:
czego nie można powiedzieć o gównianym blaszaku typu Fiat czy felicja

a miales kiedys felicje?

no właśnie??

adriane30 napisał(a):e miałem nigdy felicji, ale czesto zdarzało mi sie naprawiac ten pojazd.

sorry ale chyba masz stycznosc ze starymi firmowymi autami przdstawicieli handlowych, bo mam w rodzine taki wymalazek i pomijajac fakt że to faktycznie puszka to zlego slowa nie mozna powiedziec, wszytsko zalezy od podejscia i nastawienia do tego do czego autpo ma sluzyc...

moze taki mechanik z Ciebie :bag: :P
Siemasz [you]!
>>Oceń moją e30. <<
Filip
Inżynier

Moje BMW: 318
Nadwozie: Coupe
Silnik: m10b18
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#33  Postprzez Menl » 24 maja 2009, o 00:34

Kotlet jak kotlet. Kompletnie nie widze sensu w zmianie e30 na e36, chyba ze ktos na sile chce ciagnac zajawke do 3er. e36. Swiala przednie wogole nie podobne , co innego w e34. Pamietajcie ze trzeba ciagnac historie i zajawke z black hella. Bok auta rowniez nie podobny, co innego w e34. W e36 nie spotkanie kultowego silnika m20b25, w e34 jak najbardziej.
Dalej nie chce mi sie pisac bo e36 jest plastikowe, wszysko trzeszczy i kompletnie nie przypomina e30, chyba tylko nazwa " seria 3er".

Cale szczescie ze mam dwoch znajomych ktorzy stwierdzili jednoznacznie ze e36 to kibel i wracaja do e30:
To byle e36 esia:

Obrazek
teraz juz smiga e30 w cabrio:
Obrazek

kolejny znajomy Sebek:
Obrazek
Obrazek

mega konkret gleba..

a teraz smiga e30:
Obrazek

8)
Menl

Post numer:#34  Postprzez MOLO » 24 maja 2009, o 00:58

Poza tym za projekt e36 od początku do końca był odpowiedzialny... Japończyk....

Compact to co innego :mrgreen:
To takie wołanie plastiku do e30stki :lol:
MOLO

Post numer:#35  Postprzez Menl » 24 maja 2009, o 01:19

cos slyszalem ze compact byl produkowany w Singapurze..ale faktycznie w srodku jest bardziej podobny do e30..
Menl

Post numer:#36  Postprzez MOLO » 24 maja 2009, o 01:28

Menel napisał(a):cos slyszalem ze compact byl produkowany w Singapurze

:jum:
Niech no Bajka to przeczyta... :mrgreen:

Menel napisał(a):faktycznie w srodku jest bardziej podobny do e30..

i zawieszenie tył...
MOLO

Post numer:#37  Postprzez adriane30 » 24 maja 2009, o 08:58

OK nie chce sie kłócić co do felicji ;) dla każdego co innego jest dobre,i każdy ma inny gust .Ale dla mnie auto jak nie jest niemieckie ,to nie jest auto.
adriane30

Post numer:#38  Postprzez rpautosport » 28 maja 2009, o 23:20

MOLO napisał(a):Poza tym za projekt e36 od początku do końca był odpowiedzialny... Japończyk....

A tu piszą, że E28, E30, E31, E32, E34, E36 zaprjektował jeden i ten sam facio. Niestety już nie żyje i to pewnie dlatego BMW stylistycznie trochę zboczyło z drogi :cry:
rpautosport

Poprzednia strona

Powrót do Techniczne