[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

AUTO ZAMKNIETE Z KLUCZYKAMI W SRODKU

Wszystkie sprawy związane z instalacją elektryczną

AUTO ZAMKNIETE Z KLUCZYKAMI W SRODKU

Post numer:#1  Postprzez Gvs » 22 mar 2008, o 10:45

MAM BMW E30 325 SEDAN I PADL MI AKUMULATOR, KLUCZYKI ZOSTALY W SRODKUI I AUTO SIE ZAMKNELO! MAM OTAWRTY BAGAZNIK I MASKE. JEST ALARM NA PILOTA POLACZONY Z CENTRALNYM ZAMKIEM. PROSZE O SZYBKA POMOC BO NIEMAM JAK TO TERAZ OTWORZYC!!
Gvs

Post numer:#2  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 22 mar 2008, o 10:52

MOim zdaniem poinieneś spróbować zadzwonić tam gdzie dorabiają klucze i powiedzieć co się stalo. Może uda się bez żadnej ingerencji w auto. Można próbować przez bagażnik jak masz worek na narty.
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#3  Postprzez Gvs » 22 mar 2008, o 11:10

Niestety worka niemam... Auto z 1987roku. Gość ma czas po świętach. Próbowałem sciagac klemy i je zakladac sam plus czy sam minus ale auto wogole nie reaguje nato...Jest jeszcze jakieś wyjście?
Gvs

Post numer:#4  Postprzez jackx-36 » 22 mar 2008, o 11:16

Gvs
1. podobny temat juz był trzeba poszukać
2. na forum nie uzywa sie duzych liter , pisząc dużymi literami to tak jak bys krzyczał
3. jezeli temat był to wiadomoc co zrobie :police:
4. idz do pralni i popros o druciany, jednorazowy wieszak , jest on dość sztywny a jednoczesnie i w miare elastyczny że by go odpowiednio wygiąć, wkładasz między karoserje i rame dżwi i wyciągasz "cycek" blokujący
5. podac napięcie na któryś siłownik , zamek bagaznika lub klapka wlewy , do obydwu jest dostęp od strony bagaznika
6. zadzwonić po "pogotowie zamkowe"
jackx-36
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Powrót do Elektryka & Elektronika