Ja ostatecznie nie znalazłem tej wiązki i kupiłem całą "grubą wiązkę", z której wystawała końcówka pod zegarek

Ale najpierw radze poszukać, bo ludzie znajdują gdzieś tam za zegarami schowaną te oryginalną:)
Ta "gruba wiązka", to były kable idące od dużego białego gniazda pod kierownicą, do wyłączników świateł mijania i przeciwmgielnych, później idą za licznikami do kostek przycisków nad radiem, zapalniczki aż do schowka (podświetlenie i gniazdo latarki). Zamiana wiązki nie jest trudna wymaga tylko cierpliwości, i sprawnych rąk:) Ważne żeby nową wiązkę ułożyć poprawnie - tak żeby wszystkie kable sięgały tam gdzie mają sięgać i żeby nigdzie nie zawadzała. Przydadzą się obejmy na kable. Warto ściągnąć kierownice - to znacznie ułatwia i przyspiesza cały proces wymiany. Ponieważ wiązka idzie za licznikami, wygodnie jest wyciągnąć na wierzch, bądź całkiem je wymontować. Przed całą imprezą odłącz akumulator. W szczególności w przypadku, w którym odłączasz liczniki (przy odłączaniu i podłączaniu ich "pod prądem", nieraz lubią trochę poszaleć;P). Wiązkę można dostać na allegro. Cała operacja nie jest trudna a daje dużo satysfakcji:) Taka przyjemna zabawa w "klocki lego":)