[ Dodano: 06-04-2010, 20:30 ]
Dokladniej powiem,ze dwie kostki w liczniku sa po lewej i po prawej.wszystko dziala poza inspekcja.Pozdro !
nie pisz wytłuszczonym drukiem .. po co ci na poczatku przygody z naszym forum ostrzeżenie
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kileros25 napisał(a):aha i co to jest to obc ?Miki ?
kileros25 napisał(a):Witam.jestem nowy na tym forum-dokladnie od dwoch dni.Mam pytanie czy kazda e30 posiada inspekcje a mianowicie wczoraj wykrecilem licznik,poniewaz nie swiecily sie diody od inspekcji i okazalo sie,ze nic nie jest podpiete od tylu-zadna kostka a miejsce w liczniku jest.Natomiast nigdzie nie ma luznej wtyczki.I teraz nie wiem czy moze moja jest poprostu za stara i nie ma czy moze ktos wyciagna przede mna.A jestem w posiadsaniu auta od 2 tygodni.Troche poroskrecalem autko w poszukiwaniu kabli i dotarlem do dwoch duzych kosci przy lewej stopie kolo sprzegla-i tak do jednej podpieta jest jakas wiazka,ktora gdzies sobie idzie,natomiast druga jest pusta (nie podpieta).Jezeli ktos cos wie na ten temat to prosze o pomoc.To jest jeden problem a drugi to na luzie wkreca sie na obroty w miare dobrze a na biegu nie chce jechac ani na gazie ani na benzynie-zachowuje sie tak jakby byla skrecona dawka gazu.ale o tym to potem popytam najpierw prosze o pomoc w sprawie inspekcji.Dodam tylko,ze silnik to 2.0 tak mysle ze to symbol m20b20. z gory dziekuje za pomoc.Pozdrawiam!![]()
[ Dodano: 06-04-2010, 20:30 ]
Dokladniej powiem,ze dwie kostki w liczniku sa po lewej i po prawej.wszystko dziala poza inspekcja.Pozdro !
nie pisz wytłuszczonym drukiem .. po co ci na poczatku przygody z naszym forum ostrzeżenie
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość