[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Centralny zamek, otwarcie awaryjne - POMOCY!!!

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#16  Postprzez wojtasm5 » 11 paź 2011, o 19:48

Udało się!!!!
Wszystko trwało niewiele ponad 40min. Nie zniszczyłem zamka ani stacyjki. Więc mogę oddać stacyjkę do dorobienia kluczyków. Pomógł mi kolega, bez takiej pomocy nie dałbym rady. Wielkie dzięki za jego pomoc. Jeśli ktoś natknie się kiedyś mogę mu na PW przesłać procedurę zabiegu. Dzięki za rady dzięki udało mi się to dokonać nie możliwego.
P.S. Obojętność ludzi w Polsce jest straszna, nie było policji a firanki w oknach bloków dookoła ruszały się strasznie a było wielu kibiców. Pzdr
Bo facet musi mieć wał a nie jakieś przeguby!!!
wojtasm5
Student

Moje BMW: M3EVO
Nadwozie: Coupe
Silnik: s50b32
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 330i
Nadwozie: Touring
Silnik: M54b30
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#17  Postprzez Prins » 12 paź 2011, o 07:33

Mastercioo napisał(a):
nowak napisał(a):Proponuję te informacje koledze na PW przekazać a nie PUBLICZNIE opisywać JAK UKRAŚĆ E30.........

Tak, bo złodziej będzie ci tylną szybę wyciągał żeby ukraść radio albo samochód haha :D

dostanie sie do e30 zajmuje 1 min przez tylna szybę , myślisz ze nie skorzystał by z takiej opcji ?
Damian
Prins
Inżynier

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#18  Postprzez kofal84 » 13 paź 2011, o 16:24

Udało się!!!!
Wszystko trwało niewiele ponad 40min. Nie zniszczyłem zamka ani stacyjki. Więc mogę oddać stacyjkę do dorobienia kluczyków. Pomógł mi kolega, bez takiej pomocy nie dałbym rady. Wielkie dzięki za jego pomoc. Jeśli ktoś natknie się kiedyś mogę mu na PW przesłać procedurę zabiegu. Dzięki za rady dzięki udało mi się to dokonać nie możliwego.
P.S. Obojętność ludzi w Polsce jest straszna, nie było policji a firanki w oknach bloków dookoła ruszały się strasznie a było wielu kibiców. Pzdr

jak się komuś to jeszcze przytrafi to też mogę podesłać (tylko na PW i tylko dla stałych użytkowników) instrukcję jak szybko i bezboleśnie otworzyć nasze autka, co do obojętności to prawda, otwierałem już kilkukrotnie w różnych miejscach, raz nawet koleś na parkingu pożyczył mi sprzęt potrzebny do otworzenia auta i nawet mu nie tłumaczyłem że to mój czy coś takiego :D
kofal84
Student

Moje BMW: 325i
Nadwozie: Coupe
Silnik: m20b25
Instalacja LPG: NIE

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie