[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

zamki dzwi

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

zamki dzwi

Post numer:#1  Postprzez krystian » 21 paź 2011, o 19:28

Mam pytanie, chodziło by mi o to ze drzwi kierowcy nie zamykają mi się od zewnątrz na kluczyk, i w ogóle coś jest nie nadaje się do niczego. I moje pytanie tyczy się tego co musiał bym kupić, czy jest możliwość dokupienia samego mechanizmu otwierania, czy trzeba by kupować cały komplet zamków + kluczyk
krystian

Post numer:#2  Postprzez mc_picia » 21 paź 2011, o 20:24

Najpierw proponuje ściągnąć tapicerkę drzwi i zobaczyć dlaczego to nie działa. Mechanizm zamykania w E30 jest bardzo prosty. Może poprostu łapka zamykająca się ułamała, wygięła więc wtedy wymienisz bębenek, tylko będziesz musiał kupić jedną sztukę i dać do osoby która się tym zajmuje zeby ustawiła zapadki pod Twój klucz. Być moze zamek odmówił posłuszeństwa, wtedy kupisz sam zamek i wymiana jeszcze prostsza. Najpierw sobie rozbierz i sprawdź o co chodzi. Bo wirtualnie nikt Ci nie powie co mu dolega.
mc_picia
Uczeń

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez krystian » 21 paź 2011, o 21:36

patrzylem na to, i ten caly mechanizm ktorym przekreca klucz, jest rozsypadny, dzial jak mu sie chce, przeskakuje itp.da sie tylko otwozyc dzwi od zew, a zamknac sie juz nie da
krystian

Post numer:#4  Postprzez mc_picia » 22 paź 2011, o 21:43

no to logiczne, wymień to.
mc_picia
Uczeń

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Powrót do Elektryka & Oświetlenie