[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

celntralny zamek

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

celntralny zamek

Post numer:#1  Postprzez marekdor » 5 lut 2012, o 12:37

Witam, potrzebuje u siebie zamontowac centralny zamek. Na alle... trafilem na taka aukcje ktora wyglada mi na wmiare sensowna, ale chcialbym spytac czy ktos mial moze z nim juz do czynienia i moze potwierdzic lub zaprzeczyc czy ten jest godny polecenia:

http://allegro.pl/centralny-zamek-bmw-e30-e32-e34-e36-e46-e90-i2063277389.html
marekdor

Post numer:#2  Postprzez mamut103 » 5 lut 2012, o 14:23

Ogólnie jak chcesz centralny zamek to załóż ori. A potem dokładaj ewentualne piloty, sterowniki itp.
mamut103

Post numer:#3  Postprzez Mrok » 5 lut 2012, o 16:41

Ja założyłem z 10 alarmów, centralnych zamków w różnych samochodach i nie było nigdy z tym problemu, ja zawsze kupowałem od użytkownika www_stig_pl i mogę go z czystym sumieniem polecić.
Mrok

Post numer:#4  Postprzez michalmal » 25 lut 2012, o 23:39

Mrok, też kupiłęm u stiga i było w porządku do pewnego czasu gdy wsadziłem go w miejsce oryginalnego centralnego zamka, on przestał reagowac odesłałem im go, wrócił skorodowany i powiedzieli że go zalałem, nie wiem jakim cudem on tam się zalał, ale przyjąłem to.

Fajnie działał bo otwierał mi bagażik, ten którego teraz mam niestety nie otwiera (bagażnik mam otwierany z przycisku w środku).
michalmal

Powrót do Elektryka & Oświetlenie