Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
nie obeszło sie bez kłopotów ale git
bmw320i_e30 napisał(a):żeby działały tylko po stacyjce to zasilanie na szyby musisz pociągnąć z plusa po stacyjce i nie ma z tym większego problemu
kmx-ind napisał(a):bmw320i_e30 napisał(a):żeby działały tylko po stacyjce to zasilanie na szyby musisz pociągnąć z plusa po stacyjce i nie ma z tym większego problemu
przeciez wystarczy wpiac w pin Q w zlaczu X2 i wlozyc przekaznik w miejsce K5 i wsio gra jezeli chodzi o zasilanie po stacyjce. przekaznik nie jest jakis nadzwyczajny wiec bedzie dzialal kazdy ktory ma rozstaw nozek odpowiedni. ja akurat nie mialem innego to wlozylem jakis stary z malucha od swiatel i tez gra ale na tych pomaranczowych jakie zazwyczaj spotyka sie w e30 tez jest ok. co do zasilania po otwarciu drzwi to troche inaczej chyba to jest zrobione wg mnie jest drugi przekaznik. chyba ze u mnie cos jest powalone bo zegarek tez podswietla mi sie dopiero po wlaczeniu swiatel a nie po stacyjce w poz 1 jak w poprzedniej e30
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości