Post numer:#1przez Strzelba » 28 paź 2008, o 21:32
mam takie pytanie bo chce zamontowac przycisk blokowania el. szyb tylko sie zastanawiam na jakim kabelku powinienem go wstawic czy (+) czy (-)
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
Post numer:#4przez Strzelba » 28 paź 2008, o 23:34
no wlasnie sie zastanawiam czy jak zrobie na + to czy po pewnym czasie przelacznik sie nie spali
jak to kiedys bywalo w niektorych autach na swiatlach mijania jak nie bylo przekaznika
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
Elektryczne szyby maja swi=oj przekaznik wiec nie powinno nic sie stac chyba, ze masz nie ori instalke. Ja u siebie wywalilem ten przycisk co jest brdzo wygodne bo teraz szyby dzialaja mi po kluczyku i przy otwartych drzwiach. nie raz jak zapomne zamknac ktoras to wystarczy ze otworze drzwi o moge domknac szybke bez przekrecania stacyjki. A jak chcesz miec koniecznie ten przycisk daj na +.
Post numer:#7przez Strzelba » 29 paź 2008, o 09:27
no i o to mi chodzilo
bedzie na +
Post numer:#8przez debauched » 2 lis 2008, o 09:38
w orginale szyby dzialaja bez kluczyka po otwarciu drzwi, a przycisk ci wytrzyma, przyciski od sterowania szyb tez sa na duzy prad, na nich jest realizowane opuszczanie/podnoszenie a nie na przekaznikach