Co moze byc tego przyczyna i czy da sie to jakos zrobic
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
adam e30 napisał(a):soczewka jest brudna
adam e30 napisał(a):odblysnik za soczewka jest skorodowany

pamietajcie ze hella zaleca wymiane soczewek co 10 lat
!!!!!!!!! bosch nie wiem 
wrona napisał(a):ampy e30 z dobra markowa zarowka przewyzszaja i to o wiele nowoczesne reflektory
moje swiecą dobrze i nie potrzebuje 100 watowych zarowek albo ksenonow zeby cokolwiek widziec na drodze a co do testu ZTJ, napisz mi prosze kiedy gdzie i na jakich lampach zostal przeprowadzony i ile lat mialo auto prosze
wrona napisał(a):a co do testu ZTJ, napisz mi prosze kiedy gdzie i na jakich lampach zostal przeprowadzony i ile lat mialo auto prosze
wrona napisał(a):ja mam nowe szkla i nowe odblysniki![]()
![]()
moje swiecą dobrze i nie potrzebuje 100 watowych zarowek albo ksenonow zeby cokolwiek widziec na drodze a co do testu ZTJ, napisz mi prosze kiedy gdzie i na jakich lampach zostal przeprowadzony i ile lat mialo auto prosze
pozdro
wrona napisał(a):ZTJ, napisz mi prosze kiedy gdzie i na jakich lampach zostal przeprowadzony i ile lat mialo auto prosze
mam lampy z usmiechem lecz swiatła mijania są kiepskie a drogowe ok alw zauważyłem ze po umyciu ich z zewnątrz oczywiscie są ciągle takie jakby brudne nie wiem jakby za mglą delikatną a soczewki w dzien swiecą na żółtawo a widziałem juz e30 z tymi lampami i soczewki swieciły jasnym błekitem a nie na żóltawo 
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość