Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
santos napisał(a):tak sobie wydumałem , że e 30 ma słabe reflektory mijania. co się stanie jak zamontuje 4 lampy soczewkowe mijania i ustaiwe tak zeby nie oślepiać nadjeżdżających a zamiast długich zamontuje dodatkowe reflektory dalekosiężne jak np w rajdowym Bastosie???
w sumie to pały nie miały by sie do czego przyczepić?????
czy może sie myle???? robił ktoś takie cudo kiedyś??? dla mnie to by była super sprawa , jeżdże dużo za miastem po podlaskich i mazurskich ścieżynkach , wiadomo -----zawsze zaaaa szyyybko

wojtaq napisał(a):santos napisał(a):tak sobie wydumałem , że e 30 ma słabe reflektory mijania. co się stanie jak zamontuje 4 lampy soczewkowe mijania i ustaiwe tak zeby nie oślepiać nadjeżdżających a zamiast długich zamontuje dodatkowe reflektory dalekosiężne jak np w rajdowym Bastosie???
czy może sie myle???? robił ktoś takie cudo kiedyś??? dla mnie to by była super sprawa , jeżdże dużo za miastem po podlaskich i mazurskich ścieżynkach , wiadomo -----zawsze zaaaa szyyybko
problem leży w tym że Ty masz problem ze swoimi lampami
doprowadź je do porządku i zmienisz zdanie że e30 ma słabe światła
santos napisał(a):tak sobie wydumałem , że e 30 ma słabe reflektory mijania. co się stanie jak zamontuje 4 lampy soczewkowe mijania i ustaiwe tak zeby nie oślepiać nadjeżdżających a zamiast długich zamontuje dodatkowe reflektory dalekosiężne jak np w rajdowym Bastosie???
WIKTORio napisał(a):Nikt nie wspomniał o kluczowej sprawie jaką jest marka lamp. Helle mają plastikowy odbłyśnik i w większości przypadków odblask jest wypalony, a sama powierzchnia odblyśnika zniekształcona od gorąca żarówki, wtedy już żadne mycie, wymiana szkieł itp nie pomoże.
Natomiast Bosche ten kluczowy dla świecenia element mają metalowy i praktycznie niezniszczalny, zadbane Bosche świecą doskonale, Helle są daleko za nimi.
WIKTORio napisał(a):zadbane Bosche świecą doskonale, Helle są daleko za nimi.
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości