Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
mck napisał(a):Siemanko,
Naszła mnie teraz taka rozkmina i jestem ciekaw co wy sądzicie na ten temat.
Jak myślicie, czy dałoby się jakoś przerobić elektryczne szyby na pół-automaty jak np w e46, gdzie wystarczy mocniej wcisnąć przycisk żeby okienka same zjechały do samego dołu?;>
jackx-36 napisał(a):
mozna , trzeba podłączyc sterownik od samozamykacza ( taki elektroniczny dinsk do autoalarmu ) tylko ze do otwierania szyb , i wsio bangla
TOMO26 napisał(a):Mam pytanko, chcę przełożyć el. szyby z szerokiej lampy w coupe 1989 rok do wąskiej lamy coupe z końca 1985 roku. Czy same mechanizmy będą mi pasowały czy muszę przekładać wszystko razem z szybami? Czy instalacja elektryczna jest taka sama?
Pozdrawiam,
Tomo26
chelios napisał(a):otwory pasuja i na mechanizm od waskiej i od szerokiej, niewazne jakie sa drzwi. Problem jest tylko z szybami sa inne w waskiej i inne w szerokiej.Ja do drzwi z waskiej zalozylem elektryke z szerokiej i wszystko pasuje.
bedaTOMO26 napisał(a):czy otwory montażowe będą pasowały w drzwiach od wąskiej pod mechanizmy z drzwi od szerokiej lampy?
No chyba że jednach szcesz wymieniać również szyby ...Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość