Hmm, mam cały zestaw zdemontowany centralnego i chyba są takie same...
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

Chętnie kupię kompletną wiązkę do centralnego (razem z bagażnikiem i klapką paliwa), lub chociaż same wtyczki (do sterownika, siłowników bagażu i paliwa, no i wszystkie poza tymi, o których nie wiem...)

AdamKor napisał(a):gorąca prośba do kogoś, kto ma możliwość o podanie wymiarów takiego dynksa.

AdamKor napisał(a):Kolejna rzecz - w zamku od strony kierowcy, w samym bębnie na kluczyk, trochę większym niż normalny (bez centralnego) jest sprężynka. U mnie wygląda ona jakby wypięła się z jednego mocowania i majta se luźno - tak ma być?

Loki napisał(a):AdamKor napisał(a):gorąca prośba do kogoś, kto ma możliwość o podanie wymiarów takiego dynksa.
Chodzi Ci o część numer 7 -->!<--![]()
To jest ta częśc co jest powyzej numerem 7 --> [url=http://images45.fotosik.pl/1216/8919e24047a7bb27m.jpg]Obrazek[/URL]
I tak jak na zdjęciu, całość 6cm i 14mm, 13mm, 9mm.AdamKor napisał(a):Kolejna rzecz - w zamku od strony kierowcy, w samym bębnie na kluczyk, trochę większym niż normalny (bez centralnego) jest sprężynka. U mnie wygląda ona jakby wypięła się z jednego mocowania i majta se luźno - tak ma być?
Strone wcześniej w tym temacie, kolega maaaad zamieszcza zdjęcie bębenka zamku ze sprężynką i bez. Widać tą sprężynkę całkiem dobrze, więc może Ci to też jakoś pomoże.
Pzdr

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości