nie chce tego połamać. niestety w sam naprawiam nie pokazali tego... musze sie do zegarów dostac bo prędkościomerz działa jak się w niego puknie..

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Na prostej drodze. Później jechałem po dziurach i myślałem , że może coś zaskoczy i zacznie działać, ale nic się nie zmieniło.
PaWeLeK_E30 napisał(a):Ja również podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego.
Wracałem dziś z Poznania i w połowie drogie przestał mi działać obrotomierz, a zarazem ekonomizer. Po prostu się wyłączył na moich oczachNa prostej drodze. Później jechałem po dziurach i myślałem , że może coś zaskoczy i zacznie działać, ale nic się nie zmieniło.
Zegary są Motometer. Prędkościomierz, wskaźnik paliwa i temperatura działają normalnie. No a jeżeli działa prędkościomierz to na pewno nie kostka w moście.
Pytanko więc co się stało? Czy padł sam wskaźnik czy jakiś czujnik? Bezpieczniki są OK.
) Więc dziwi mnie że padło tak nagle. Żadnych objawów jak było zimno.
i mam nadzieje że to, to i obejdzie się bez dodatkowych kosztów
Jak nie dochodzi sygnał do prędkościomierza ekonomizer też nie działa. A skoro Ci wariuje, to znaczy, że styk jest tylko że słaby
A w moim dieselku obrotomierza mi brakuje.
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości