Post numer:#2przez Strzelba » 15 wrz 2007, o 14:50
ja nie mam takiego problemu
ale na poczatek sprawdz jakie masz napiecie na kostce przy zarowkach bo moze padl regulator napiecia
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
Post numer:#3przez Grrrubas » 20 wrz 2007, o 22:13
Wielkie dzięki to było to,napięcie było ponad 16V ale teraz mam inny problem coś chyba przez te duże napięcie zepsuł się lewy kierunkowzkaz przestał działać ani tył ani przód nie świeci jak go włącze to cyka szybko i nie świeci.
Post numer:#4przez Strzelba » 20 wrz 2007, o 22:26
moze wypalily sie styki w przerywaczu albo w przelaczniki jak dasz rade to rozbierz i przeczysc styki papierem sciernym
ps
fajnie jak za podpowiedzi odwdzieczysz sie punktem "pomogl"
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
Post numer:#6przez Grrrubas » 23 wrz 2007, o 09:11
Wielkie dzięki znów mi pomogłeś Strzelba rozebrałem i okazało sie że blaszaka sie odgieła chyba przez te wysokie napięcie wystarczyło ją dogiąć i wszystko śmiga jak trzeba jeszcze raz wielkie dzięki.