sprawa zagadkowa kasuje inspekcje wszystko w porzadku przy odpalaniu palą się zielone diody po rozruchu silnika gasną wszystkie. na drugi dzień znów świeci się inspekcja tak jak by niebyła kasowana. o co chodzi?????????? czy to wina akumulatora podtrzymującego???????
Ostatnio edytowano 20 wrz 2007, o 16:22 przez nikin, łącznie edytowano 1 raz
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum
Miałem to samo u siebie. Padły baterie zasilające zegary. Znajdują się one... pod zegarami. Dwie baterie litowe 3,0 albo 3,6 V w rozmiarze AA (czyli zwykły paluszek, przynajmniej u mnie). Wstawiłem aku 1,2 V i inspekcja się po skasowaniu już nie świeci.
Post numer:#6przez Strzelba » 24 wrz 2007, o 14:38
to jak mozesz to napisz jaki dokladnie wstawiles aku bedzie na przyszlosc dla tych co beda w potrzebie
Nie zadawaj mi na PW pytań po co, dlaczego itp - nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Forum jest do zadawania pytań!!! NIE ODPISUJE NA PW DOTYCZĄCE DOSTĘPU DO GIEŁDY i SMSy chyba że chcesz bonusik Czapki bejsbolówki z logo forum