[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Oświtlenie kabiny - pytanie

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Oświtlenie kabiny - pytanie

Post numer:#1  Postprzez Grigory89 » 17 maja 2010, o 23:27

Witam
Zgłaszam się z takim problemem, a w sumie raczej pytaniem czy u was w beemkach przy otwrtych drzwiach pala sie lampki w kabinie, chodzi mi o te slupkowe, bo u mnie ni hu hu, tz kiedy sobie pwlacze przelacznik do gory lub na dol to swieci ale caly czas, wiem ze sa czujniki przy drzwiach, nie wiem co mam zrobic z tym fantem, wiem ze jest to dosc dziwny temat, ale dzieki za pomoc :)
Grigory89

Post numer:#2  Postprzez michalmal » 17 maja 2010, o 23:34

Zadałeś pytanie retoryczne, skoro są przciski przy otwieraniu drzwi, to muszą się palić. Możliwe że któryś przycisk Ci nie działa i jest "niby" cały czas wciśnięty. Popróbuj je trochę ponaciskać, u mnie szwankuje od kierowcy.
michalmal

Post numer:#3  Postprzez miki » 17 maja 2010, o 23:34

może krańcówki już ze starości nie działają lub przewodu zaśniedziały, ewentualnie gdzies sie uszkodziły... na poczatek wykrec krancówki przeczysc wszystko, moze pomoze...
miki

Post numer:#4  Postprzez Grigory89 » 17 maja 2010, o 23:38

a w lampkach w kabinie pozycja przelacznika ma byc w pozycji do góry czy na dół??
Grigory89

Post numer:#5  Postprzez michalmal » 17 maja 2010, o 23:40

Trudne pytanie zadajesz, nie pamiętam... Prawie we wszystkicha autach na środku pewnie jest, ale mogę się mylić.
michalmal

Post numer:#6  Postprzez miki » 17 maja 2010, o 23:47

michalmal, ja też nie pamietam jak mam, po prostu tam nie zagladam to cieżko tak w nocy z zaskoczenia odpowiedziec :P
miki

Powrót do Elektryka & Oświetlenie