[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

opis kabli ori centralki

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

opis kabli ori centralki

Post numer:#1  Postprzez oscar43 » 19 lis 2013, o 21:31

Witajcie potrzebuje na szybko opis kabli wychodzacych ze sterownika centralki zamka.Szukalem i nie moge nic znalezc.Jesli ktos ma jakis schemat lub opis kabli to bede bardzo wdzieczny.Pozdrawiam
oscar43
Student

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#2  Postprzez mc_picia » 19 lis 2013, o 22:09

Opisz może lepiej czego szukasz w tej wiązce, z czym się wpiąć, co działa nieprawidłowo.
http://bmw-e30.pl/printview.php?t=18636 ... e96a8ad7bb
mc_picia
Uczeń

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#3  Postprzez oscar43 » 19 lis 2013, o 23:39

Mam ogarnac znajomemu centralny a kable sa poucinane pozatym silowniki sa z zestawu uniwersalnego.Mialem kiedys fajna rozpiske ale niestety wraz z awaria dysku stracilem wszystkie dane.
oscar43
Student

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#4  Postprzez mc_picia » 20 lis 2013, o 00:03

Temat przerabiałem 2 tyg temu, kup uniwersalny centralny i połóż nową wiązkę. Skoro stara pocięta to wątpię, że dojdziesz o co chodzi. Moja wiązka była cała a i tak central chodził jak chciał.
Na to ma wpływ wiele rzeczy - np. stan pinów w złączu w słupku, stan siłowników - mnie to mega męczyło, wiecznie coś.
Położyłem uniwersalny z allegro za 65 zł i mam spokój. Tyle, że ja w zimę autem nie wyjeżdżam (cabrio), a słyszałem, że z tymi uniwersalnymi w zime jest problem - choć znajomy ma już 2 lata i nie narzeka a auta nie garażuje. Polecam naprawdę - szkoda Twojego czasu i nerwów, uwierz :)
mc_picia
Uczeń

Moje BMW: 325iC
Nadwozie: Cabrio
Silnik: M20B25
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#5  Postprzez oscar43 » 20 lis 2013, o 17:38

Chodzi o to ze to nie u mnie bede robil tylko u kolegi.Kable ogolnie sa ale niektore sa pociete i innych kolorow bo widzialem ze silowniki sa uniwersamne reszta ori.Kostki w slupku juz nie ma bo ja sam usunal.Byc moze cos zle podlaczyl.Bo jeszcze lusterka cos nie dzialaja jak trzeba.Jade zaraz dzialac wiec zobacze dokladnie co i jak.

[ Dodano: 21-11-2013, 22:17 ]
temat do zamkniecia wszystko juz ogarniete
oscar43
Student

Moje BMW:
Silnik:

Powrót do Elektryka & Oświetlenie