[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wszystkie podnośniki od centralnego się spaliły

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Wszystkie podnośniki od centralnego się spaliły

Post numer:#1  Postprzez radimnet » 18 sie 2007, o 23:05

Witam po pierwsze pozdro dla Wszystkich bo jestem nowy :D Wczoraj spaliły mi się wszystkie podnośniki już je powyciągałem bo blokowały zamki (nie dało się ruszyć tym dinksem, ani zamknąć kluczykiem drzwi) I moje pytanie jest takie nie wie ktoś jaki potrzebny jest uciąg tech podnośników bo na allegro widziałem takie co mają 4kg nie wiem czy to wystarczy, bo takie co mają 8kg to już są dużo droższe, a kasą za bardzo nie szastam.

Z góry dzięki za info
radimnet

Post numer:#2  Postprzez Adrian » 20 sie 2007, o 10:36

A nie lepiej kupić oryginalne siłowniki? Czasem można cały zestaw trafić za 50 zł.
Adrian
Magister

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#3  Postprzez radimnet » 20 sie 2007, o 13:19

No pytam się, bo w ostateczności bym kupił takie z allegro bo póki co szukam, ale nie mogę znaleść orginalnych. Jak by ktoś miał to byłbym chętny
radimnet

Post numer:#4  Postprzez Adrian » 20 sie 2007, o 15:34

Bardzo łatwo znaleźć oryginalne np. http://moto.allegro.pl/item225049470_bmw_silownik_zamka_centralnego_silowniki.html
I cena jest raczej rozsądna i nie przesadzona bo niektórzy na allegro przesadzają.
Adrian
Magister

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B20
Instalacja LPG: NIE
Silnik: MxxBxx

Post numer:#5  Postprzez radimnet » 20 sie 2007, o 16:23

Hehe, przez ostatnie 4 dni nie było żadnej takiej aukcji tylko koleś sprzedawał jeden podnośnik . Dobra nic dzięk.
radimnet

Powrót do Elektryka & Oświetlenie