???? czy w e30 nie ma znaczenia strona L R czy porostu zbieg okolicznościNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
???? czy w e30 nie ma znaczenia strona L R czy porostu zbieg okoliczności
dzięki kolego , właśnie to był ten problem ze światełka świeciły na dwie strony ( na pobocze i pas przeciwny
odkopie poniewaz mam podobny problem . bylem na przegladzie i pan powiedzial mi ze lapma lewa (od kierowcy) jest do wymiany poniewaz swieci po angielsku. dowiedzialem sie juz ze to kwestia tylko ustawienia soczewki. Ustawienie soczewki powinno zmienic sie o ok 1 cm tak ? Wiec teraz mam jeszcze tylko jedno pytanie. Na soczewce jest taka linia pozioma. jak ma byc ona ulozona po odpowiednim ustawieniu soczewki
Dodam ze lampa od pasażera ustawiona jest w polozeniu lini poziomo czyli jak na rysunku nr 1. prosze o pomoc bo nie moge jezdzic autem przez to ;/

zaraz ide sie pobawic bo w koncu przestalo padac ... zobaczymy co z tego wyjdzie
ustawilem
jak sie zciemni to gdzies podjade do jakiejs scianki i zobacze jak to wyglada
mam nadzieje ze bedzie git.
Soczewka ustawiona prawidlowo
Wiec dla osob ktore beda mialy taki sam problem :
!! ) Obracacie soczewke na ząbki na ktorych sie trzyma ( nie napisze strony w ktora sie kreci bo moze byc rozne rozumowanie tego
)

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość